Vår värld

HITTA RÄTT HAMBURGARE

Dags för hamburgare? Från oss på Johan i Hallen & Bergfalk köper du allt från färdiga löspressade hamburgare av högrev och bringa till smashpuckar eller färs när du vill göra slutjobbet själv.

SMASH

Smashburgaren har blivit populär. Genom att pressa löst sammansatt färs direkt på det heta stekbordet får man förutom en snabb beredning också en jämn och fin stekyta, eftersom saften blir kvar i köttet får man också en förhöjd smak. Storleken är 100 gram styck vilket är optimalt för en smashed där man ibland gärna vill lägga två bitar kött i burgaren.

Köp

LÖSPRESSADE

Färdiga hamburgare i olika storlekar och innehåll. Här sticker våra löspressade varianter ut som favoriter. 180 gram med högrev och bringa är ett säkert kort när du behöver en bra burgare på menyn. EU-råvara och atmosfäriskt förpackade i tråg med 12 burgare per paket.

KÖP

HAMBURGERFÄRS

Vår färdiga hamburgerfärs är en favorit bland köken som själva vill göra sina egna smashed burger. Det finns en mängd olika ursprung, malning och köttinnehåll men favoriten är vår grovmalda högrevsfärs.

KÖP

VEGAN

Optional Burger heter vår veganburgare med god smak och en härlig textur. Grundreceptet består av ett fåtal komponenter med ärtprotein som bas, naturlig arom och en härlig färg från rödbetspulver. Burgarna väger 113 gram

KÖP

Inspiration efter säsong

Vi vill dela med oss av vår värld – berätta om nyheter, inspirera till att tänka hållbart och handla efter säsong och tillgång. Kanske hittar du något som du inte visste att vi hade.

LÄS MER (PDF)

Ta del av våra erbjudanden!

Är du kund hos oss och vill få våra erbjudanden via e-post eller sms? Varje vecka skickar vi ut favoriter från vår värld på Johan i Hallen & Bergfalk. Anmäl dig via länken nedan, så missar du inget.

Anmälan för nyhetsbrev