Johan i Hallen

Matupplevelsen är allt.
Rötterna hos Johan i Hallen sträcker sig till 1916, då Johan Andersson började sälja kött och charkuterier. Många år bakom disken i Saluhallen på Kungstorget i Göteborg har präglat oss mer än någonting annat. Att prata med kunderna, fråga, ge råd, få tillbaka råd och lösa problem. Det är vårt sätt.

Vi är hemtama i både stora och små restaurangkök och vi vänder oss till alla som vill servera mat som ger gästerna en minnesvärd matupplevelse.

Bergfalk & Co

180 år av passion för smak.
Första kapitlet i Bergfalks historia skrevs 1840. Vid den tiden var färska skaldjur och delikatesser från havet en stor bristvara i Kungliga Huvudstaden. Dåvarande diligenspostiljonen Anders Gustaf Bergfalk började därför lite smått att packa med sig ostron och humrar på från Göteborg till Stockholm. Ryktet gick och beställningarna blev fler och fler. En butik öppnade och verksamheten tog ytterligare fart.

Idag är Bergfalk & Co en av de främsta färskvaruspecialisterna och stolta leverantörer till restauranger och butiker. Det som driver oss är en stark passion för smak och goda råvaror. Tack vare den nya familjen så kan vi nu nå ut till kunder över hela landet.

Gothia Seafood

Inte bara det bästa från havet.
Hos oss fileéas och hanteras färsk fisk och skaldjur varje dag för att vi ska kunna förse våra kunder med det absolut bästa havet kan erbjuda. Skaldjuren kokar vi i eget kokeri. Och om du vill ha fisken hel, filéad eller bearbetad är upp till dig.

Vi kan dessutom erbjuda våra kunder ett brett sortiment av rökta produkter, sillar, sallader och lakeprodukter.

Att vara en del av Johan i Hallen & Bergfalk innebär att vårt sortiment inkluderar högkvalitativa kött- och fiskråvaror över hela Sverige. Vi kan erbjuda våra produkter till fler och våra kunder får tillgång till ett betydligt större och variationsrikt utbud. Helt enkelt ett samarbete som alla tjänar på.

Fiskeboa

På Fiskeboa har man alltid hissat flaggan högt när det kommer till kravet på smak och service till kunderna. Och man har alltid velat vara nära västkustens fiskare och auktioner. Genom att gå samman med Johan i Hallen & Bergfalk får Fiskeboa tillgång till nya inköpskanaler med ett nytt och bredare produktsortiment.

Tvärtom är det också. En av de stora poängerna är att hela Johan i Hallen & Bergfalk nu får tillgång till Fiskeboas väldigt fina kundkrets. Åratal av hårt och målmedvetet arbete och höga ambitioner har gett oss ett stabilt rykte som borgar för massor av kunskap och kvalitet i varenda liten detalj.

Fiskgrossisten

Att bli bättre och bättre, det är kvalitet på riktigt.
Fiskgrossisten är det yngsta företaget i familjen. Det betyder dock inte att vi har mindre kunskap och erfarenhet. Målet när Fiskgrossisten startade 2013 var att koncentrera sig på ett segment, utveckla det och göra det bättre än någon annan.

Du som känner oss vet att vi är ett gäng som brinner för att ge kunderna produkter med överraskande fina smaker Det där lilla extra har vi också med oss in i samarbetet med kunden. Service och kunnande i världsklass är standarden som vi jobbar efter. Att vara en del av Johan i Hallen & Bergfalk gör det bara ännu roligare. Nu kan vi erbjuda ännu mer av det goda.

Arvo Kokkonen

När Arvo Kokkonen grundades 1979 var de pionjärer i branschen med en tanke att erbjuda ett helt nytt och exotiskt utbud inom fiskhandeln. 40 år erbjuder man erbjuder man fortfarande Finlands mest varierade utbud av ekocertifierad fisk och skaldjur, man värdesätter ett hållbart fiske och strävar efter att fortsätta leverera utsökt mat långt in i framtiden. Verksamheten har utökats och expanderat kraftigt genom åren, den senaste förändringen för bolaget är att man numera är en del av Johan i Hallen & Bergfalk. Arvo adderar ytterligare kvalitetsgaranti och breddar familjens leverantörsområde avsevärt med sitt geografiskt strategiska läge i Vantaa.