Om oss

Snabbt om oss

Johan i Hallen & Bergfalk är specialisten som erbjuder ett omsorgsfullt urval av kött, fisk och skaldjur till restauranger och butiker. Varje dag skär vi fisk och detaljstyckar och förädlar kött efter våra kunders behov. Vi har vår egen produktion där vi med hantverk och tradition tillverkat korvar och charkuterier sedan 1916. Vi har en djup kunskap och ett stort nätverk av framgångsrika uppfödare, producenter och leverantörer. Hos Johan i Hallen & Bergfalk får du kort sagt det bästa från hav och land i en leverans.

Hög tillgänglighet

Vi har produktion, lager och kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingborg. I Göteborg finns vi både nere i Fiskhamnen och i Partille där huvudkontor och huvudlager ligger. Från våra lokala kontor levererar vi dagligen färskvaror till hela landet.

Bland våra kunder utgör restauranger och hotell ungefär 80 procent av försäljningen, och närmare 20 procent sker till butiker. Kött och fågel står för 54 procent av vår försäljning, fisk och skaldjur utgör 43 procent. Nästan hälften av våra varor producerar eller förädlar vi själva.

Bli kund

Driver du restaurangkök eller butik och vill kunna beställa de allra bästa råvarorna inom kött, fisk och skaldjur? Då vill vi samarbeta med dig!

Johan i Hallen & Bergfalk är specialisten som erbjuder ett omsorgsfullt urval av kött, fisk och skaldjur till restauranger och butiker. Varje dag skär vi fisk, detaljstyckar och förädlar kött efter våra kunders behov. Hos Johan i Hallen & Bergfalk får du kort sagt det bästa från hav och land i en leverans.

Så går det till

I dagsläget är det endast företag som kan bli kund hos oss.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom två arbetsdagar och hjälper dig vidare med det som passar dig bäst som kund hos oss.

Vi ser fram emot din ansökan.

Bli kund