HUSO GOLD IMPERIAL, 10-16 ÅR, SICHUAN KINA

Huso Imperial Gold kaviar är ett urval av en kaviar från en hybridart: Huso Dauricus & Acipenser Schrenckii,
från Kina. Fisken odlas i kinesisk-ryska sjöar vid kanten av floden Amur och njuter av rymden att röra sig fritt. Därför
bränner de sitt överskott av fett vilket ger nöjet att njuta av fastheten i deras korn. Stören, som matas i fångenskap,
producerar således en halvvild kaviar. Den slutliga beredningen av denna kaviar görs av en iransk expert med
30 års erfarenhet inom området. Det speciella med denna kaviar är den vilda kaviarns salta smak. Urvalet garanterar
en mycket sällsynt kaviar med sin gyllene färg, stora lösa korn, fast konsistens och lång eftersmak.

OSCIETRA – MAJESTIC, 12-16 ÅR, SICHUAN KINA


Oscietra-kaviaren kommer från den ryska stören (Acipenser gueldenstaedtii) och uppskattas av finsmakare över
hela världen — och är den näst dyraste kaviaren efter världens dyraste caviar från Beluga. Denna kvalitetskaviar
bjuder på en unik, mättad smak med en lätt nötig ton och finns i färgerna grå, brun och oliv med gyllene höjdpunkter.
Oscietra är beredd med den traditionella metoden “Malossol”, och dess kornstorlek ligger på över 3 millimeter.
Kornen tas från de äldsta störhonorna, och resultatet är alltså dessa små pärlor som tillfredställer de allra mest
krävande kaviarfinsmakarna.

BAERII – IMPERIAL, 7-11 ÅR, MADAGASKAR

Fiskodlingen i Madagaskar är etablerad i Mantasoas höjder, på en höjd av 1400 meter. Denna fräscha
fristad, belägen i en skyddad miljö, är idealisk för uppfödning av arten “Acipenser Baerii” från Madagaskar, härkomst
till den berömda ryska kaviaren. Den fasta och silkeslen konsistensen av de stora ljusgråa äggen sprider
toner av hasselnötter och träiga detaljer på gommen. Det kommer att glädja de mest kräsna finsmakarna och
kommer att vara Grands Chefs allierade.

POLANCO CAVIAR SIBERIAN RESERVE

Polanco odlar sin stör (Acipenser Baerii) i de
strömma vattnen i Rio Negro i Uruguay där
fiskarna får växa upp under naturliga förutsättningar.