På Öckerö tar vi hand om hela fisken
Efter produktionen sker infrysningen omedelbart med hjälp av flytande kväve, en metod som effektivt bevarar både saftighet och kvalitet i slutprodukten.
Vi arbetar uteslutande med färska råvaror. All typ av fisk kan portioneras, formas eller rökas, men produktionen består till störst del av torsk, kolja och lax.
Produktionsanläggningen på Öckerö såg sitt ljus 2008 och utöver färsproduktionen skapar vi också klassiska röror och sillinläggningar här. Sedan ett par år tillbaka har vi dessutom ett eget rökeri.
Efter produktionen sker infrysningen omedelbart med hjälp av flytande kväve, en metod som effektivt bevarar både saftighet och kvalitet i slutprodukten.
Vi arbetar uteslutande med färska råvaror. All typ av fisk kan portioneras, formas eller rökas, men produktionen består till störst del av torsk, kolja och lax.
Produktionsanläggningen på Öckerö såg sitt ljus 2008 och utöver färsproduktionen skapar vi också klassiska röror och sillinläggningar här. Sedan ett par år tillbaka har vi dessutom ett eget rökeri.